top of page

ons 27 okt.

|

Swedenborgsgatan 2

Avancerad kurs i browlift/ponythreadlift med tjocka PDO-trådar “barbed (2)

Kurs i trådlyft för läkare och sjuksköterskor som arbetar som har ansvarig läkare. Under kursen lär leg. Sjuksköterska Sali Younes ut grunderna för behandlingar med PDO-trådar i brynen/pannan under kursen. Behandlingar med PDO-trådar har de senaste åren ökat alltmer i popularitet.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
 Avancerad kurs i browlift/ponythreadlift med tjocka PDO-trådar “barbed (2)
 Avancerad kurs i browlift/ponythreadlift med tjocka PDO-trådar “barbed (2)

Tid och plats

27 okt. 2021 09:00 – 16:00

Swedenborgsgatan 2, Swedenborgsgatan 2, 118 48 Stockholm, Sverige

Gäster

Om evenemanget

Kurs i trådlyft för läkare och sjuksköterskor som arbetar som har ansvarig läkare. Under kursen lär leg. Sjuksköterska Sali Younes ut grunderna för behandlingar med PDO-trådar i brynen/pannan under kursen. Behandlingar med PDO-trådar har de senaste åren ökat alltmer i popularitet. Många ser fördelarna med att använda PDO-trådar med syfte att föryngra, lyfta, förbättra hudkvalitén samt att motverka processen med  åldrande.

Behandling med tjockare hullingförsedda trådar av storleken 19-23 G får endast utföras av leg. läkare eller sjuksköterska som arbetar i nära anslutning till läkare, då strikt aseptisk/semi steril teknik är nödvändig, profylaktisk behandling med antibiotika kan behövas och komplikationshantering av mer avancerad art kan vara nödvändig.

Under kursdagen kommer vi under förmiddagen, mellan 9-11 att ha en teoretisk genomgång där vi

går igenom bakgrunden och historiken kring “trådlyft”. Vi kommer även att prata om den vetenskapliga bakgrunden till behandling med PDO-trådar samt de histologiska effekterna i huden. Därefter går vi vidare in på olika tekniker och behandlingsområden som är lämpliga att behandla med trådlyft. Vi kommer bl.a. att gå igenom behandling av två olika metoder kring hur man lyfter brynen med PDO trådar. Vi avslutar med att gå igenom komplikationshantering samt annan praktisk information kring behandling med PDO-trådar.

På eftermiddagen, mellan 12-15 har vi praktisk genomgång av behandling med PDO-trådar. Då övar kursdeltagarna på egna modeller men först efter att leg. sjuksköterska Sali Younes har demonstrerat på en modell. Kursdeltagarna kan även välja att öva på varandra. Trådar av olika sorter och tjocklek ingår att öva med. Jag kommer även att ha en demonstration på en patient där jag visar hur trådarna sätts in.

Lunch och kaffe ingår.

KRAV: Legitimerad sjukvårdspersonal

PRIS: 10 000 kr (exkl. moms), material ingår. Delbetalning av kursavgiften är möjlig via Klarna om man har enskild firma (fungerar ej för aktiebolag).

ANMÄLAN: Fyll i formuläret med kontaktinformation, företagets namn, adress,​ ​organisationsnummer/personnummer samt telefonnummer. Du kommer sedan att få en faktura på kursavgiften, den ska vara betald senast en vecka innan kursdatum. Kursplatsen är säkrad först när fakturan är betald.

Dela detta evenemang

bottom of page