top of page
AdobeStock_289348591.jpeg

Avancerad Hudvård

Här kan du läsa om de olika typer av hudvård vi erbjuder hos Dr. Gardell & Partners

scroll

AdobeStock_152627166.jpeg

PRX-T33

Vad är PRX-T33?

Det är en nålfri ansiktsbehandling som är en blandning mellan kemisk peeling och injektionsbehandling. Man kan också beskriva det som en kraftigare kemisk peeling men utan downtime i form av extrem rödhet och sårighet i huden. Huden är i princip återställd till dagen efter.

PRX-T33 jobbar med att förbättra hudkvalitén, vilket är ett måste för att skjuta upp åldrandeprocessen. 

 

Fillers, trådlyft och botox i all ära, men de kan bara angripa en viss aspekt av åldrandet, man måste också jobba med själva kvalitén på huden. PRX-T33 penslas på huden och därefter masseras produkten in med ett tryck på 1.5-2 kg. Hela behandlingen tar ca 30 minuter. Görs med fördel som en kur på upp till 6 gånger, men man kan även göra den enstaka gånger för uppfräschning av huden. Vi behandlar även halsen för den som önskar.

AdobeStock_233563027.jpeg

PRP - hårbotten

PRP-behandling, även kallad vampyrbehandling, är en naturlig och enkel behandling mot håravfall och tunnhårighet, samt för hud med exempelvis rynkor, solskador och ärr. Behandlingen innebär att plasma med tillväxtfaktorer ur ditt egna blod injiceras i hårbottnet.

Varför PRP?

PRP är en helt naturlig behandling och har absolut inga biverkningar. Detta eftersom vi använder tillväxthormoner från patientens egna blod, utan några tillsatser, för att göra en positiv förändring av hud eller hår. Det föreligger ingen risk för allergier eller andra komplikationer då allt vi injicerar kommer från patienten själv.

 

Fördelar med PRP

  • Enkel behandling som enbart tar ungefär 45 minuter

  • Enkel och fri från biverkningar

  • 100% naturlig behandling

AdobeStock_281103195.jpeg

Vaginova - En ny enkel lösning på ett stort tyst problem

Vaginova är en nyare metod baserad på PRP, Platelet Rich Plasma som behandlingar besvär relaterat till underlivet. Både tidigt och sent i livet kan kvinnor drabbas av problem med torra slemhinnor, stressinkontinens, svårighet att få orgasm och andra problem med sexuell lust. Det finns visst forskningsstöd som visar på att behandling med PRP kan minska urinläckage, torra slemhinnor och sexuella funktionsproblem. PRP är en helt naturlig behandling, där eget blod används, utan risk för allergiska reaktioner. Plasmans förmåga att stimulera tillväxtfaktorer läker och föryngrar vävnad. 

Problem som effektivt kan behandlas med Vaginova-metoden:
· Torra slemhinnor
· Behov av uppstramning
· Smärta vid samlag
· Inkontinens
· Minskad lust och förmåga att uppnå     orgasm

Vaginova® baseras på PRP, Platelet Rich Plasma, som när det används för ansiktsbehandling ofta kallas Vampyrlyft. Vid PRP används den del av blodet som innehåller kroppens eget reparationssystem. Detta innebär att PRP är både läkande och återuppbyggande. PRP i koncentrerad form utvinns genom att centrifugera ca 20ml av patientens blod. PRP injiceras sedan med en fin nål i behandlingsområdet. Föregående lokalbedövning erbjuds om så önskas.

Resultat kan förväntas några veckor efter behandlingen, i vissa fall bör behandlingen upprepas en gång till. 

bottom of page