top of page

Acerca de

DSCF3446.2.jpg

Är du sjuksköterska och vill jobba med oss?

Om Dr. Gardell & Partners

Vårt team består av legitimerade läkare, tandläkare och sjuksköterskor där var och en har handplockats och handletts av Dr. Rebecka Gardell för att skapa en erfaren grupp av estetiska specialister. Vi jobbar enbart med säkra metoder där naturligt resultat är i fokus. Vi strävar efter högsta standard, vilket inte bara återspeglas i vårt utbud av behandlingar, våra specialister och produkter, men även i vår administrativa personal som finns där för våra kunder både före och efter behandling. Dr. Gardell & Partners växer och vi behöver utöka vår team med ännu en injektionsbehandlare som brinner för injektioner, människor och utveckling, vill du vara med i vår expansion? Vi är det familjära företaget där vi är extremt måna om att skapa en trevlig och utvecklande arbetsmiljö. Du kommer till ett team med trevliga och kompetenta medarbetare som stöttar och hjälper dig för att vi tillsammans som team ska nå våra mål och samtidigt ha roligt på resan. För att kunna vara ditt bästa jag på jobbet, behöver du hinna med det där andra också. Därför är det viktigt för oss att du hittar en bra balans mellan privatliv och arbetsliv.

Tjänstebeskrivning

Hos Dr. Gardell & Partners erbjuder vi ett komplett utbud av icke-kirurgiska kosmetiska ingrepp, inklusive rynkbehandling, injektioner, hudbehandling samt olika laserbehandlingar. Som injektionsbehandlare hos Dr. Gardell & partners ska du se varje individ som unik och skräddarsyr alla behandlingar utifrån specifika behov,  förutsättningar och önskemål. Du kommer föra patientjournaler och i mån av tid hjälpa till med administrativa uppgifter som svara på mejl, instagram och förfrågningar. För att du ska känna dig trygg kommer du starta ett två  månaders introduktionsprogram där du tillsammans med våra andra injektionsbehandlare ska lära dig våra metoder och hur vi jobbar med säkerhet för bästa möjliga naturliga resultat. Du kommer även gå alla våra kurser. Efter ditt introduktionsprogram kommer du vara schemalagd dag, kväll- och helgtider. Du utgår från kliniken i Stockholm.

Personprofil

Vi söker dig som är strukturerad, noggrann och som trivs med att arbeta både självständigt och i team. Du delar Dr. Gardell & Partners värderingar öppenhet, helhetssyn, delaktighet, säkerhet och naturliga resultat och hjälper oss att utveckla företagets värderingar och varumärke. 

Som person tar du stort eget ansvar, visar på flexibilitet och prestigelöshet. Du räds inte nya utmaningar och trivs med att verka inom en entreprenörsdriven organisation där du ges möjlighet att utvecklas i ett snabbt växande företag med expansionsplaner. 

Krav

 • Du är legitimerad sjuksköterska

 • Du har ett stort intresse för injektioner och andra skönhetsbehandlingar

 • Meriterande med erfarenhet av injektioner/trådlyft men inget krav 

 • Du är flytande i tal och skrift i både svenska och engelska

 • Du kan jobba kväll samt helgtider

Övrigt

 • 6 månader provanställning som övergår till tillsvidareanställning

 • Månadslön + OB tillägg

 • Arbetstiden löper över både vardag, kväll och helg

 • Ett företag där du får möjlighet att utveckla både dig själv och företaget

 • Stabil grundlön med OB tillägg

 • 25 dagar semester

 • Friskvårdsbidrag

 

Är det dig vi söker? 

Skicka ditt CV och personligt brev till work@drgardell.com

bottom of page